نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

«مهمونی ۱۰ کیلومتری» در تهران

«مهمونی ۱۰ کیلومتری» در تهران مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران گفت: پایتخت با اکران فرهنگی پویش "مهمونی ۱۰ کیلومتری"، اهتزاز هزاران پرچم و ابر پرچم، نصب المان‌های حجمی، نورآرایی و آذین بندی محور امام حسین (ع) تا میدان آزادی آماده برگزاری هرچه باشکوه ترعیدغدیر است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۶ - ۱۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 04
کد خبر: ۱۹۲۷۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا صیادی در آستانه فرارسیدن عید غدیر از آمادگی پایتخت برای برگزاری مهمانی ۱۰ کیلومتری در محور میدان امام حسین (ع) تا میدان آزادی خبر داد و گفت: در غدیر امسال شاهد اجرای یک طرح ویژه نورپردازی و آذین بندی میدان‌های انقلاب و فردوسی، نورآرایی ویژه میدان، ولی عصر (عج) و مسیر خیابان انقلاب خواهیم بود.

به گفته مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرتهران، نصب و جانمایی المان‌های نوری و جشن نور در طول مسیر همچنین نورافشانی در ۸۷ نقطه از فضای شهری و اجرای ۸ ویدئو مپینگ تکمیل کننده بخش نورآرایی و نورباران تهران در شب عید است.

صیادی، اهتزاز هزاران پرچم و ابر پرچم در سطح فضای شهری پایتخت را از دیگر برنامه‌های مدیریت شهری برای جشن عید غدیر اعلام کرد و افزود: در همین راستا نصب بیش از ۲۰ هزار پرچم بزرگراهی و محله‌ای "علی، ولی الله" شهر را به نام حضرت علی (ع) متبرک خواهد کرد همچنین در نظر است بیش از ۴۰۰ هزار پرچم در جریان این مراسم بین شهروندان توزیع شود.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان زیباسازی شهرتهران دومین مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر خم در دهه ولایت در محور امام حسین (ع) تا میدان آزادی برگزار می‌شود که گروه‌های مردمی متشکل از هیئت‌های مذهبی، موکب‌ها، گروه‌های جهادی و مؤسسات قرآنی و فرهنگی قرار است تا به صورت منظم و سازمان‌دهی شده به ارائۀ برنامه‌ها و خدمات خود به شهروندان بپردازند. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار